Mintha az armageddon közelgett volna: így tépte ki a fákat a brutális tornádó

HelloVidék   
  Megosztom
Mintha az armageddon közelgett volna: így tépte ki a fákat a brutális tornádó

Orosházán tornádó söpört végig hétfőn, jelentős károkat okozva a településen. A záport kísérő szélvihar gyökerestől tépte ki a fákat, és nehéz szemetes konténereket csapott játszi könnyedséggel az autóknak.

Záporok, zivatarok jellemezték a hétfői napot országszerte, de Orosházán különösen sok kijutott a jóból a városnak és a lakosoknak, szúrta ki a 24.hu.

A dél-alföldi településen hatalmas vihar pusztított, fákat döntött ki a szél, sőt sokan szabályos tornádót figyeltek meg a határban és a városban. Sokakban félelmet keltett, ahogy a felhőtölcsér végigsöpört az utcákon. A riasztó jelenségről a Dél-Alföld meteorológia Facebook oldalán hozzászólásokban számoltak be.

Mi pont itt lakunk félelmetes volt morajló hangokkal a teli szeméttel lévő konténereket is úgy kapta fel mintha egy papír darab lett volna és neki vágta a kocsiknak

- írta Mónika Kaczkó.

Kovács Péter ezt jegyezte meg:

Klasszikus tornádó nyomok. Egymás melletti fák 90 fokban eltérve kidőlve. Faágak elcsavarva a földre dobva, a haladási iránnyal ellentétesen!

Több fát gyökerestől tépett ki a szélvihar, az Oroscafé videót is megosztott a kárenyhítést végző tűzoltók munkájáról.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tornádó

szélvihar

fák

kidőlt fa

tűzoltók

kárenyhítés

zápor

zivatar

szél

időjárás

orosháza

dél-alföld

meteorológia

anomália