Jó hír az ingázóknak is: átadták az új vasúti hidat, csökkenni fognak a reggeli dugók

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír az ingázóknak is: átadták az új vasúti hidat, csökkenni fognak a reggeli dugók

Átadták a Gödöllő dugóit jelentősen csökkentő új hidat. A vasútvonal felett átívelő kétsávos felüljáró által számottevően kevesebb lesz a reggeli és délutáni forgalmi csúcsokban a várakozási idő.

Átadták a Gödöllő dugóit jelentősen csökkentő új hidat. Az új különszintű kereszteződés a Budapest – Hatvan vonalszakasz korszerűsítésének részeként épült meg, írja a magyarepitok.hu.

A gödöllői vasútállomás szomszédságában az eddigi szintbeni útátjárót kiváltva 143 méteres hosszúságú hídszerkezet jött létre a Swietelsky Vasútépítő Kft. munkájával. A projekt jelentőségét az adja, hogy a vasútvonal felett átívelő kétsávos felüljáró által jelentősen csökkenni fog a reggeli és délutáni forgalmi csúcsokban a várakozási idő.

Gödöllőn emellett korszerű és akadálymentes állomási környezet, (amely magában foglal egy buszfordulót és P+R parkolót), új állomási felvételi épület, üzemi épület és HÉV üzemi épület épült: új térvilágítás, szélesebb magasperonok, utastájékoztató berendezés, aluljárók, liftek, új perontetők létesültek. A HÉV végállomás is teljesen megújult és beintegrálódott a nagyvasúti állomásba.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gazdaság

beruházás

fejlesztés

útépítés

vasúti híd

dugó

forgalom

csúcsforgalom

gödöllő

pest megye

hév

közlekedés

közlekedésfejlesztés