Javul az egészségügyi ellátás: magánklinika nyílik ebben a vidéki városban

HelloVidék   
  Megosztom
Javul az egészségügyi ellátás: magánklinika nyílik ebben a vidéki városban

A TritonLife csoport megkezdte szombathelyi ellátóbázisának, a TritonLife Magánkórház Szombathely nevű egységének végső kivitelezési fázisát. A nyitási céldátum 2022 első fele. A helyi méretekben jelentős újabb vidéki magánkórház jól illeszkedik a hazánkban példa nélküli fejlesztési sorozatba.

A TritonLife csoport megkezdte szombathelyi ellátóbázisának, a TritonLife Magánkórház Szombathely nevű egységének végső kivitelezési fázisát. A nyitási céldátum 2022 első fele. A helyi méretekben jelentős újabb vidéki magánkórház jól illeszkedik a hazánkban példa nélküli fejlesztési sorozatba, amit a társaság elnöke jelentett be a 2021. május 21-én a Portfóliónak adott exkluzív interjúban.

Próbáljuk tartani a magunk számára megszabott tempót, hiszen a jelen helyzetben nagyon nagy szükség van olyan ellátó egységekre, ahol ügyfeleink lakóhelyükhöz közelebb is megtalálják az általuk keresett magas színvonalú járó-, és fekvőbeteg ellátó szolgáltatásainkat

– említette a portálnak Haraszti Péter, a TritonLife vezérigazgatója.

Fábián Gergely, a csoport ingatlanügyekért is felelős operatív igazgatója szerint a gyors terjeszkedés csak a megfelelő helyi partnerek segítségével és közreműködésével lehetséges. „Szerencsések vagyunk, hiszen Szombathelyen már a budapesti laboratóriumunk működtetése során is kipróbált, és jól működő partnerség keretében haladunk tovább, ráadásul egy fantasztikus ingatlant is találtunk a városközpontban a Szabadságharcos utcában, a volt Savaria cipőgyár átalakulás alatt álló területén.” – tettehozzá a szakember.

Az egység Nyugat-Magyarország egyik legnagyobb, vegyes profilú járó-, és fekvőbeteg klinikája lesz, két nagyobb és egy kisebb korszerű műtővel, röntgen diagnosztikával, mátrix fekvőosztállyal, és egy 5 ágyas intenzív osztály biztonsági hátterével, így akár nagyobb beavatkozások is biztonságosan elvégezhetők az egységben. A régió nagyon jó szakembergárdával rendelkezik, a negyedmilliós megye, és a 75 ezres nagyváros pedig megérdemli, hogy itt is működjön egy ilyen magas színvonalú és komplex TritonLife egység. A helyi vezető szakemberek örömmel fogadták, hogy a nyitás után nem kell Budapestre utazniuk azért, hogy megoperálhassák betegeiket. Ez segít az egészségügyi munkaerő helyben tartásában, és növeli a helyi lakosok elégedettségét, valamint csökkentheti a várólisták hosszát

- mondta el a kivitelezésért is felelős partnert képviselő Dr. Tamási András.

A kérdésre, hogy miért fogadták el a TritonLife-ot, mint többségi partnert, Tamási a következő választ adta: „Egyszerű. Ma nincs még egy olyan szakmai elkötelezettségű, megfelelő anyagi forrásokkal rendelkező, és a professzionális egészségügyi ellátásszervezésben járatos csapat, mint a TritonLife csapata. Szakmában, eszközökben, minőségben nem ismernek kompromisszumot, így örömünkre szolgál a közös munka.”

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

portfolio

magánkórház

szombathely

beruházás

építkezés

fejlesztés

egészségügy