Tiltakoznak a gyúrói lakosok: nem akarják, hogy autóút épüljön a település közelében

HelloVidék   
  Megosztom
Tiltakoznak a gyúrói lakosok: nem akarják, hogy autóút épüljön a település közelében

Nyugalmukat és a természeti értékeket is féltik a Fejér megyei Gyúró lakói. A település közvetlen közelében olyan autóutat építenének, ami szerintük óriási forgalomnövekedést okozna.

Az RTL Klub Híradójának a település lakói elmondták, az út jó menekülési útvonalat kínálna az autósoknak a dugók idején viszont óriási forgalomnövekedést okozna. A lakók ezt nem szeretnék, ők féltik jelenlegi nyugalmutak és természeti értékeiket. A térség országgyűlési képviselője a híradónak azt mondta, hogy a tiltakozások miatt hajlandóak átgondolni a tervezett nyomvonalat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyúró

autóút

autóút építés

fejér megye