Hamis áruval üzérkedtek: károsak az egészségre a lefoglalt mosószerek

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Hamis áruval üzérkedtek: károsak az egészségre a lefoglalt mosószerek

Hamis mosószereket találtak a pénzügyőrök két szállítmányban Komáromnál és Rédicsnél. A mintegy kétmillió forint értékű mosószert lefoglalták,és eljárást indítottak az elkövetők ellen. Arra figyelmeztettek a közleményben, hogy a hamisított termékek az egészségre ártalmas anyagokat is tartalmazhatnak, ezért a vásárláskor érdemes óvatosnak lenni.

Hamis mosószereket találtak a pénzügyőrök két szállítmányban Komáromnál és Rédicsnél, közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-vel.

A NAV munkatársai a mintegy kétmillió forint értékű mosószert lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértésének gyanúja miatt eljárást indítottak. Arra figyelmeztettek a közleményben, hogy a hamisított termékek az egészségre ártalmas anyagokat is tartalmazhatnak, ezért a vásárláskor érdemes óvatosnak lenni.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mosószer

nav

hamis termék

komárom

rédics

lefoglalt áru

termékek

flakon

határőr