Brutális volt a pénteki vihar: még szombaton is sok helyszínen dolgoztak a tűzoltók

MTI   
  Megosztom
Brutális volt a pénteki vihar: még szombaton is sok helyszínen dolgoztak a tűzoltók

Még szombaton is dolgoztak a tűzoltók az előző napi vihar után, délutánig 160 helyszínen segédkeztek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.

Dóka Imre azt írta, hogy 300 hivatásos és 108 önkéntes tűzoltó 140 technikai eszközzel segítette a károk elsődleges felszámolását.

Somogy megyében több helyen, például Kadarkúton épületkárok felszámolásán jelenleg is dolgoznak, a szomszédos megyék hivatásos és önkéntes tűzoltói is segítségnyújtásra érkeztek

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűzoltók

vihar

katasztrófavédelem