Jégverés pusztított Somogy megyében: elképesztő károkat okozott Kadarkúton

HelloVidék   
  Megosztom
Jégverés pusztított Somogy megyében: elképesztő károkat okozott Kadarkúton

Több mint 200 ház tetőszerkezetét kell teljesen lecserélni a Somogy megyei Kadarkúton a pénteki vihart követően. A kisvárosban szinte nem maradt olyan épület, amely ne szenvedett volna károkat a jégverésben - számolt be róla az ATV

Ahogy írják, több százan próbálták a károkat elhárítani, tűzoltók és önkéntesek dolgoztak, hogy legalább fóliával le tudják fedni a tető nélkül maradt házakat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

jég

jégkár

somogy megye

kadarkút

tetőszerkezet

épület

jégverés