Újabb termékkel rukkolt elő a Takarékbank: már igényelhető a Széchenyi Kártya GO!

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb termékkel rukkolt elő a Takarékbank: már igényelhető a Széchenyi Kártya GO!

A Takarékbank felkészült arra, hogy az új, államilag támogatott Széchenyi Kártya Újraindítási Program termékeivel segítse a vállalkozások működését. A Széchenyi Kártya GO! már igényelhető az ország messze legnagyobb fiókhálózatát működtető hitelintézetnél, amely az SZKP piacvezető banki partnere.

Július elsejétől vált elérhetővé a Széchenyi Kártya Újraindítási Program, amelynek konstrukciói a kiemelt állami támogatásnak köszönhetően a kkv-szektornak továbbra is rendkívül kedvező kamatszint és feltételek mellett kínálnak finanszírozási lehetőségeket. Az Újraindítási Program fő célja, hogy támogassa a hazai vállalkozások fejlesztéseit, beruházásait, illetve segítse a szektor likviditását a pandémiás időszakból való kilábalásban.

A Takarékbank fiókjaiban a legkorábbi időponttól elérhetővé váltak az új konstrukciók, hogy a vállalkozások minél gyorsabban kapjanak segítséget az újrainduláshoz. A hitelintézet szükség esetén átcsoportosítással is készül a várható ügyfélrohamra.

A Takarékbank eddig is meghatározó szerepet játszott a kkv-k finanszírozásában. A Széchenyi Kártya Program piacvezető kereskedelmi banki partnere, a konstrukció bevezetése óta több mint 132 ezer kölcsönszerződést kötött, és mintegy 1200 milliárd forint forrás kihelyezésével segítette a vállalkozások működését, ami 38 százalékos részesedést jelent a hazai pénzügyi piacon. Az Agrár Széchenyi Kártyáknál pedig minden három forintból kettő a Takarékbank közvetítésével jutott el az agrárvállalkozásokhoz. Az SZKP-ben a legnépszerűbb termékek a folyószámlahitelek, de az elmúlt években dinamikusan nőtt a beruházási hitelek igénylése is.

A válság utáni újraindulásnál a kereskedelmi bankokra különösen fontos feladat hárul azzal, hogy megfelelő forrással segítsék a vállalkozások működését. A Takarékbank saját termékei mellett az összes támogatott konstrukciót is kínálja ügyfeleinek a nagyvárosokban és a kisebb településeken egyaránt, és piaci súlyát meghaladó mértékben tervezi növelni hitelkihelyezését, hogy ezzel járuljon hozzá a gazdaság mielőbbi talpraállásához

– mondta Vida József, a Takarékbank vezérigazgatója

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

takarékbank

széchenyi kártya újraindítási program

széchenyi kártya

széchenyi kártya go