Óriási katasztrófa fenyegetett: kimenekítették a dolgozókat a lángoló gyárból

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Óriási katasztrófa fenyegetett: kimenekítették a dolgozókat a lángoló gyárból

Kigyulladt az O-I Manufacturing Magyarország Üvegipari Kft. orosházi gyárüzemének raktára szombat hajnalban, a tűzoltók eloltották a lángokat. A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy hat méter magasan felhalmozott raklapok és az üvegtermékek csomagolóanyaga gyulladt ki ötszáz négyzetméternyi területen. A raktárból 26 dolgozót kimenekítettek, de az oltási utómunkálatok még folynak.

Várszegi József közölte, hogy a tűzoltók eloltották a lángokat, parázslás, izzás, fel-fellángolás még lehet, de a tűz már nem terjedhet tovább.

Elhúzódó utómunkálatokra kell számítani, ugyanis a területről kivitt, nem égő raklapokat is át kell locsolni, emiatt valószínűleg délelőtt még folytatódik a munka

- tette hozzá.

A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat már megkezdte a tűz okának felderítését, a tűzvizsgálati eljárást. A tűz az orosházi O-I Manufacturing Magyarország Üvegipari Kft. raktárában ütött ki, az öblösüveggyár vezetése egyelőre nem kíván nyilatkozni, közölte Ördögné Papdi Zsuzsanna HR-vezető az MTI-vel.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzeset

üveggyár

katasztrófavédelem

várszegi józsef

dolgozók

kimenekítés

gyár

üzem

üvegipar