Óriási katasztrófa fenyegetett: kimenekítették a dolgozókat a lángoló gyárból

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Óriási katasztrófa fenyegetett: kimenekítették a dolgozókat a lángoló gyárból

Kigyulladt az O-I Manufacturing Magyarország Üvegipari Kft. orosházi gyárüzemének raktára szombat hajnalban, a tűzoltók eloltották a lángokat. A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy hat méter magasan felhalmozott raklapok és az üvegtermékek csomagolóanyaga gyulladt ki ötszáz négyzetméternyi területen. A raktárból 26 dolgozót kimenekítettek, de az oltási utómunkálatok még folynak.

Várszegi József közölte, hogy a tűzoltók eloltották a lángokat, parázslás, izzás, fel-fellángolás még lehet, de a tűz már nem terjedhet tovább.

Elhúzódó utómunkálatokra kell számítani, ugyanis a területről kivitt, nem égő raklapokat is át kell locsolni, emiatt valószínűleg délelőtt még folytatódik a munka

- tette hozzá.

A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat már megkezdte a tűz okának felderítését, a tűzvizsgálati eljárást. A tűz az orosházi O-I Manufacturing Magyarország Üvegipari Kft. raktárában ütött ki, az öblösüveggyár vezetése egyelőre nem kíván nyilatkozni, közölte Ördögné Papdi Zsuzsanna HR-vezető az MTI-vel.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzeset

üveggyár

katasztrófavédelem

várszegi józsef

dolgozók

kimenekítés

gyár

üzem

üvegipar