Elképesztő számokkal zárt a vidéki fesztivál: 87 ezren látogattak el a debreceni Nagyerdőbe

MTI   
  Megosztom
Elképesztő számokkal zárt a vidéki fesztivál: 87 ezren látogattak el a debreceni Nagyerdőbe

Négy nap alatt több mint 87 ezren látogattak el a debreceni Nagyerdőbe a 13. Campus Fesztiválra - közölte vasárnap Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

Alapvetően elégedettek lehetünk, az idei év nem a rekorddöntögetésről szólt. Két év után végre szervezhettünk fesztivált, ez a látogatói szám azért is nagy dolog, mert a lakosság 40 százaléka még nem beoltott, a fesztiválra pedig csakis védettségi igazolvánnyal lehetett belépni

- fogalmazott az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Hozzátette: a járványügyi korlátozó intézkedések feloldása után 60 nap maradt a szervezésre. Ez a helyzet nem tette lehetővé, hogy külföldi előadókat is lekössenek, de a közönségnek így sem lehetett hiányérzete: több mint 200 színpadi programból és legalább ugyanennyi egyéb aktivitásból válogathattak a négy nap alatt.

Jövőre már ismét terveznek nemzetközi produkciókat

- fűzte hozzá a fesztiváligazgató.

A fesztivál záróközleménye szerint a legtöbben Majka és Curtis koncertjére voltak kíváncsiak, nézőszámban pedig a pénteki nap volt a csúcspont.

Jó érzés volt látni, hogy milyen euforikus hangulatba kerültek a zenészek attól, hogy két év után Debrecenben kaphatták meg az első igazán nagy fesztiválos élményüket. Az idei Campus egy olyan találkozási pont volt, ahol együtt lehetett végre a közönség a kedvenc előadóival, azt, hogy ez végre létrejöhetett, egyfajta ünnepként éltük meg

- hangsúlyozta a fesztiváligazgató.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

campus fesztivál

nagyerdő

fesztivál

koronavírus-járvány