Vidéki abszurd: nincs elég postás, aki kihordja a leveleket, csak gyűlnek a csekkek

HelloVidék   
  Megosztom
Vidéki abszurd: nincs elég postás, aki kihordja a leveleket, csak gyűlnek a csekkek

Kevés a kézbesítő Tiszakeszin, ezért a helyiek járnak be a postára a leveleikért. A polgármester szerint legalább négyre lenne szükség, de most csak egy van.

Tiszakeszin egyre tarthatatlanabb a helyzet, ugyanis olyannyira kevés a postai kézbesítő a faluban, hogy a lakók jobbára maguk járnak fel a postára. Nincs aki kihorda a leveleket és az újságokat, halomban állnak a levelek és a csekkek, ha valaki szeretné elolvasni a megrendelt újságát, annak előbb fel kell sétálnia érte. A falu polgármestere az RTL Híradójának az nyilatkozta, hogy a Nemzeti Konzultációt is csak közmunkások bevetésével sikerült szétosztani.

Posta gyakorlatilag minden folyamatában komoly munkaerőhiánnyal küszködik, nyilatkozta az RTL Híradójának Pfeifer Tamás, a Postások Független Érdekvédelmi Szövetségének elnöke. Az elnök szerint a kevés fizetésért elvárt kemény munka miatt nehéz betölteni az állásokat. A Magyar Posta azt írta, a kézbesítői állások szinte 100 százaléka be van töltve.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar posta

kézbesítő