Több mint félmilliárdot nyertek: új ipari területeket kap ez a nógrádi város

MTI   
  Megosztom
Több mint félmilliárdot nyertek: új ipari területeket kap ez a nógrádi város

Tíz hektáron építenek ki új ipari területeket a belvárost elkerülő bekötőúttal Pásztón több mint 500 millió forintos beruházásban - az MTI-t erről a városháza kommunikációs munkatársa tájékoztatta csütörtökön.

A Nógrád megyei Pásztó város önkormányzata 534,5 millió forintot nyert a Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) "Ipari parkok, iparterületek fejlesztése" című pályázatán - írta a közleményben Lakatos Katalin.

A projekt a 4500 négyzetméter tereprendezés mellett megközelítőleg 8100 négyzetméter útépítést is tartalmaz, emellett csapadékvíz elvezető árkot, szennyvíz csatornát, gáz- és vízvezetéket, valamint elektromos- és informatikai hálózatot építenek ki decemberre.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

iparfejlesztés

ipari terület

nógrád megye

pásztó