Gigaberuházás a szabolcsi városban: százhetvenmillió forintból bővítik a bölcsődét

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás a szabolcsi városban: százhetvenmillió forintból bővítik a bölcsődét

Százhetvenmillió forintból bővítik a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csenger bölcsődéjét - közölte az önkormányzat.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban elnyert támogatásból egy csoporttal és tizenkét új férőhellyel bővül a jelenleg kétcsoportos, huszonnégy férőhelyes intézmény. A Csengeri Többcélú Kistérségi Társulás fenntartásában működő bölcsőde az épületrész működéséhez, a gyermekszoba, a terasz, az udvari foglalkozások megszervezéséhez szükséges felszereléseket kap, gyermekruházatot vásárolnak, valamint akadálymentesítik az épületet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szabolcs-szatmár-bereg megye

szabolcs-szatmár-bereg

csenger

bölcsőde

bölcsődei fejlesztési program

terület- és településfejlesztési operatív program