Gigaberuházás a szabolcsi városban: százhetvenmillió forintból bővítik a bölcsődét

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás a szabolcsi városban: százhetvenmillió forintból bővítik a bölcsődét

Százhetvenmillió forintból bővítik a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csenger bölcsődéjét - közölte az önkormányzat.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban elnyert támogatásból egy csoporttal és tizenkét új férőhellyel bővül a jelenleg kétcsoportos, huszonnégy férőhelyes intézmény. A Csengeri Többcélú Kistérségi Társulás fenntartásában működő bölcsőde az épületrész működéséhez, a gyermekszoba, a terasz, az udvari foglalkozások megszervezéséhez szükséges felszereléseket kap, gyermekruházatot vásárolnak, valamint akadálymentesítik az épületet.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szabolcs-szatmár-bereg megye

szabolcs-szatmár-bereg

csenger

bölcsőde

bölcsődei fejlesztési program

terület- és településfejlesztési operatív program