Kigyulladt egy raktárépület Szécsényben: hatalmas pusztítást végzett a tűz

MTI   
  Megosztom
Kigyulladt egy raktárépület Szécsényben: hatalmas pusztítást végzett a tűz

A tűzoltók négy vízsugárral eloltották annak a körülbelül négyszáz négyzetméteres raktárépületnek a tüzét, amely Szécsényben, a Varsányi úton égett teljes terjedelmében.

A katasztrófavédelem honlapjának csütörtök hajnali beszámolója szerint a fémszerkezetű csarnokban munkagépeket, gázpalackokat, építőanyagokat is tároltak. A szécsényi, a balassagyarmati, a salgótarjáni és a berceli hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett.

Az egységek öt palackot hoztak ki az épületből, egy palack feltételezhetően felrobbant, valamint a csarnok mellett álló kisteherautó és egy személyautó is károsodott a tűzben. A tűzoltók megkezdték a kiégett csarnok sérült részeinek bontását

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nógrád megye

szécsény

raktárépület

tűz

tűzoltás

tűzoltók

tűzeset