Mozgalmas napja volt a tűzoltóknak: 15 méter magasan csaptak fel a lángok

HelloVidék   
  Megosztom
Mozgalmas napja volt a tűzoltóknak: 15 méter magasan csaptak fel a lángok

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tűzoltók is mozgalmas napot zártak szerdán, több esetben is riasztották őket: hol egy felborult autóhoz, hol egy kigyulladt terménytárolóhoz, de még a hulladék is kigyulladt az egyik városban. Mutatjuk a részleteket.

Beton kútgyűrűben égett hulladék Újfehértón, a Hunyadi János utcában tegnap. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók avatkoztak be a tűzesetnél egy vízsugárral, írja a szon.hu.

De ennyivel nem úszták meg a helyi tűzoltók a napot, ugyanis előbb egy autóhoz riasztották őket, ami az útról lesodródva villanyoszlopnak ütközött Nyíregyházán, majd egy terményszárítóhoz hívták ki az egységet szerda délután Mátészalkára:

Tizenöt méter magas terményszárító legfelső szintjében keletkezett tűz tegnap Mátészalkán, a Jármi utcában. A helyszínen lévők megkezdték a betárolt napraforgó leürítését, a mátészalkai hivatásos tűzoltók az izzást kéziszerszámokkal és vízsugárral szüntették meg

közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szabolcs-szatmár-bereg megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

mátészalka

terménytároló

tűzeset

tűzoltók