Milliárdos beruházásból új vidéki piac lesz: mutatjuk, hol költik el ezt a sok pénzt

MTI   
  Megosztom
Milliárdos beruházásból új vidéki piac lesz: mutatjuk, hol költik el ezt a sok pénzt

Az új piac megépülésével az esztergomiak régi igénye teljesül, a helyi termelők rendezett környezetben kínálhatják áruikat.

A piac a város központjában jön létre, részben új beruházásként, részben egy műemléki épület felújításával. A beruházás egymilliárd forintba kerül, amelyet európai uniós támogatásból fedeznek. Az 1200 négyzetméteres létesítmény alapterületének felét az őstermelők használhatják majd, a fennmaradó részben különböző kiegészítő üzletek nyílnak. Az épületegyüttesben 50 elárusító standot, valamint 28 üzletet, köztük vendéglátóhelyet alakítanak ki.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

esztergom

piac

vidéki piacok