Ennyiért beoltatnád magad? Pénzjutalommal motiválta oltásra a dolgozóit a vidéki cég

HelloVidék   
  Megosztom
Ennyiért beoltatnád magad? Pénzjutalommal motiválta oltásra a dolgozóit a vidéki cég

A Csongrád-Csanád megyei, fábiánsebestyéni Kinizsinél Zrt.-nél jelentős összegű pénzjutalmat kaptak azok a dolgozók, akik a Covid elleni mindhárom védőoltást beadatták maguknak.

A fábiánsebestyéni Kinizsi Zrt. kiemelt kérdésként kezelte, hogy minél több dolgozó vegye fel a koronavírus elleni védőoltásokat - írta a Délmagyar. Nem szankcionáltak, hanem pénzjutalmat adtak azoknak a munkatársaiknak, akik beoltatták magukat. Több részletben nettó 100 ezer forintot kaptak, akik mindhárom oltással rendelkeznek.

Amikor a vakcina már el­­érhetővé vált, magam is példamutatással jártam elöl, beoltattam magam, másnap pedig 50-en tették ugyanezt. Megértették, hogy ennek mekkora jelentősége van a saját egészségük és a cég érdekében is. Mára a dolgozóink körülbelül 90 százaléka oltással rendelkezik

– nyilatkozta a lapnak Farkasné Márton Katalin, a Kinizsi Zrt. vezérigazgatója. Ennek is köszönhető, hogy a mintegy 100 főt alkalmazó cégnél csak néhány covidos betegük volt.

A törvény egyébként nem tiltja, hogy a munkahelyek jutalmazzák azokat, akik beoltatták magukat.

Akik felvették a harmadik oltást is, több részletben nettó 100 ezer forintot kaptak. Természetesen nem csupán ezért kérték a dolgozók az oltást. Szeretnénk elérni, hogy nálunk senki ne legyen kitéve ennek a rettenetes betegségnek

– hangsúlyozta a vezérigazgató, kiemelve, a még oltatlan dolgozóik is megkapják az összeget, ha elmennek a védőoltásra.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

oltás

oltásellenesség

covid

covid-19