Itt a bejelentés: ezek az édesanyák továbbra is mentesülnek az szja-fizetés alól

MTI   
  Megosztom
Itt a bejelentés: ezek az édesanyák továbbra is mentesülnek az szja-fizetés alól

A dolgozó, legalább négy gyermeket nevelő édesanyák a jövőben is mentesülnek a személyi jövedelemadó (szja) megfizetése alól - mondta a családokért felelős parlamenti államtitkár szombaton, a Facebookon közzétett videóbejegyzésében.

Zsigó Róbert hangsúlyozta, a kormány 2020 januárjától személyijövedelemadó-mentességben részesíti a négy, vagy több gyermeket nevelő édesanyákat.

Ebben a kedvezményben a bevezetése óta majdnem 50 ezer édesanya részesült, 2021 szeptemberéig 36 milliárd forint összegben

- közölte.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

édesanyák

többgyermekes családok

szja

szja mentesség