1,3 milliárdból épül a gigaberuházás: hatással lesz a helyiek közlekedésére az új bicikliút

HelloVidék   
  Megosztom
1,3 milliárdból épül a gigaberuházás: hatással lesz a helyiek közlekedésére az új bicikliút

A Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács az uniós közbeszerzési közlönyben közzétette a Tarján és Bajót (Péliföldszentkereszt) közötti kerékpárút kivitelezésére vonatkozó eljárás nyertesét. A nettó 1, 3 milliárd forint értékű kivitelezést a STRABAG Építő Kft. végezheti el. A munka során 26 520,55 méter hosszan építik ki a két Komárom-Esztergom megyei település közötti kerékpárutat.

A munkálatok során több mint 26 kilométer hosszan kiépül a két Komárom-Esztergom megyei település közötti kerékpárút, ami nagyban segíti majd a helyiek biciklis közlekedését, írja a magyarepitok.hu.

A meglévő földút nyomvonalát felhasználva 3973,37 méteren aszfaltburkolatú mezőgazdasági utat alakítanak ki 3 méter szélességben. 179,3 méter hosszan új, 2,55 méter szélességű önálló kétirányú kerékpárutat építenek. További 10350,45 méter hosszan − a meglévő erdészeti út nyomvonalának felhasználásával − 3 méter szélességű aszfaltburkolatú erdészeti feltáró utat létesítenek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kerékpárút

tarján

bajót

bicikli

bicikliút

velnce-tó és térsége