385 millióból újult meg a vidéki kisváros: bérlakások sora és játszótér is épült

HelloVidék   
  Megosztom
385 millióból újult meg a vidéki kisváros: bérlakások sora és játszótér is épült

Szabadszállás Város Önkormányzata európai uniós támogatás segítségével fejlesztette Szabadszállás belterületén található szegregációval veszélyeztetett területeit. A közterületek fejlesztése, a közbiztonság erősítése, a bérlakások fejlesztése kiemelten fontos a település életében, így a projekt átfogó célkitűzése az akcióterület komplex megújítása, lakhatási-rekreációs feltételeinek javítása és a közbiztonság növelése.

A fejlesztés eredményeként megvalósult infrastrukturális beavatkozásokat társadalmi hátrányok kompenzálását célzó szociális, oktatási, foglalkoztatási, közösségfejlesztési, antidiszkriminációs és közbiztonsági programok is kiegészítik, köszönhetően, hogy Szabadszállás Város Önkormányzata előzetesen támogatást nyert a szegregátumban élő személyek komplex társadalmi felzárkóztatását célzó projekt megvalósítására is.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szabadszállás

európai uniós támogatás

közbiztonság

uniós támogatás