Nyomoz a rendőrség: Tiszába zuhant egy ember Szegeden

HelloVidék   
  Megosztom
Nyomoz a rendőrség: Tiszába zuhant egy ember Szegeden

Kedd délután fél 2 környékén egy ember a Tiszába zuhant a Belvárosi Hídról, a hatóságok a helyszínen intézkednek - írta meg a szegedma.hu. Ezt a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette lapunknak.

Ahogy a portál írja, kedden, kora délután egy ember a Belvárosi Hídról a Tiszába zuhant. A rendőrség a történteket a Szegedmának megerősítette, ugyanakkor továbbra sem tudni, hogy az érintett túlélte-e a zuhanást, valamint azt sem, hogy öngyilkossági kísérlet történt-e.

Amint újabb információval rendelkezünk, frissítjük cikkünket

- közölte a portál.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szeged

tisza

öngyilkosság