Fontos bejelentést tett az ALDI: mutatjuk, mire számíthatnak a vásárlók

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos bejelentést tett az ALDI: mutatjuk, mire számíthatnak a vásárlók

Az ALDI Magyarország bővítette az üzleteiben használható fizetőeszközök körét. A jogszabályi keretek értelmében 2022. február 1. és május 31. között immár a Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP-kártya) minden alszámlájáról lehet élelmiszert vásárolni. A vállalat ezért úgy döntött, hogy elfogadja a SZÉP-kártyákat fizetőeszközként, a vásárlók mind a 153 magyarországi üzletében SZÉP-kártyájukkal is fizethetnek a kasszáknál. A SZÉP-kártyák tulajdonosai bármelyik alszámlát igénybe vehetik, tehát akár a szabadidő, a szálláshely, illetve a vendéglátás alszámlán található összeget is felhasználhatják az cég üzleteiben.

A kártyával vásárolható termékek körébe szinte valamennyi élelmiszer beletartozik, így a friss és fagyasztott hús, a tejtermékek, a zöldség-gyümölcs, a pékáruk, a konzervek, a szárazáru, ugyanakkor a SZÉP-kártyákon lévő összeg továbbra sem fordítható például non-food, vegyszer, kozmetikai cikk, állateledel, alkoholtartalmú italok, illetve dohány és feldolgozott dohánypótló termékek megvásárlására.

Bővítjük a fizetési lehetőségeket kasszáinknál, így a készpénz, a bankkártyák, az ALDI-utalványok, az Edenred kártyák mellett a SZÉP-kártyát is elfogadjuk. Ezzel a lépéssel lehetővé tesszük, hogy az ALDI kedvező árú termékeihez azok a vásárlók is hozzájussanak, akik élelmiszer-vásárlásaik értékét utalvánnyal kívánják kiegyenlíteni

– mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

aldi

fizetőeszköz

szép-kártya

fizetés

kasszák

széchenyi pihenő kártya

bevásárlás

üzletlánc