Óriási pusztítást mért ezekre a megyékre a vihar: folyamatosak a bejelentések a károk miatt

MTI   
  Megosztom
Óriási pusztítást mért ezekre a megyékre a vihar: folyamatosak a bejelentések a károk miatt

Folyamatosak a bejelentések a hétvégi vihar által okozott károk miatt, az Allianz Hungária közölte, hogy a biztosítóhoz az elmúlt napokban több mint 2000 kárbejelentés érkezett.

Mint mondták, jelenlegi adataik szerint elsősorban Budapestről, illetve Szolnok megyéből, Bács-Kiskun megye északi részéről, Heves megyéből és Békés megye nyugati részéből kapták a legtöbb bejelentést. A várható kárkifizetések összesen mintegy 150 millió forintot tesznek ki.

A következő napokban további kárbejelentésekre számítunk, a hétvégén történt károk esetén előfordul, hogy néhány napos csúszással jelentik be az ügyfelek a káreseményt, mivel a további károk megelőzésével és a kármentéssel foglalkoznak. A károk értéke elérheti a többszáz millió forintot is

- közölte a biztosító.

Az Aegon Biztosító hétfőn azt közölte, hogy meghaladta az ezret a kárbejelentések száma hétfőn délig, és arra számítanak, hogy a további kárbejelentések száma elérheti a négyezret, illetve mintegy 250 millió forint nagyságrendű kárkifizetéssel kalkulálnak.

A Groupama Biztosítóhoz mintegy 600, vihar miatti bejelentés érkezett hétfőn délig, a bejelentett károk 150 millió forintra becsülhetők. A biztosító lényegesen több, akár 1500 bejelentésre is számít 3-400 millió forint kár összegben a hétvégi viharok miatt.

A Generali Biztosító hétfői tájékoztatása szerint a társasághoz több száz bejelentés érkezett hétfőn a délelőtti órákig, becsléseik szerint ezer fölött várható a szélvihar okozta károk száma, értékük pedig elérheti a 2-300 millió forintot.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

viharkár

viharkárok

biztosító

biztosítás

időjárás