Orbán Viktor a NATO-csúcson: Magyarország nem vesz részt a háborúban, de a menekülteket fogadja

HelloVidék   
  Megosztom
Orbán Viktor a NATO-csúcson: Magyarország nem vesz részt a háborúban, de a menekülteket fogadja

Véget ért a NATO csúcstalálkozója, a magyar miniszterelnök Facebook-oldalán videóban jelentkezett a fejleményekkel péntek este. Orbán Viktor újból hangsúlyozta, hogy Magyarországnak nem szabad hagyni, hogy belerángassák a háborúba, az országba érkező menekülteknek pedig biztosítani kell a megfelelő ellátást.

Most ért véget a NATO csúcstalálkozója, előtte személyesen is tárgyaltam a NATO főtitkárával. Kifejtettem és világossá tettem, hogy Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország, van százharminc-egynéhány kilométer határunk Ukrajnával

- mondta Orbán Viktor a videóban. Csütörtökön utazott Brüsszelbe, ahol az Európai Unió állam- és kormányfői rendkívüli csúcstalálkozót tartottak az orosz–ukrán válság ügyében. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke csütörtök este nyolc órára hívta össze a tanácskozást. Orbán Viktor az állam- és kormányfők közül egyetlenként személyesen vett részt Brüsszelben – a NATO-központban a magyar kormányfő megbeszélést folytatott Jens Stoltenberggel, a szervezet főtitkárával is. A kormányfő a csúcstalálkozóról péntek esti videójában elmondta, a legfontosabb a magyarok biztonsága.

- mondta Orbán Viktor.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

orbán viktor

ukrajna

háború

nato csúcstalálkozó

videó