Orbán Viktor a NATO-csúcson: Magyarország nem vesz részt a háborúban, de a menekülteket fogadja

HelloVidék   
  Megosztom
Orbán Viktor a NATO-csúcson: Magyarország nem vesz részt a háborúban, de a menekülteket fogadja

Véget ért a NATO csúcstalálkozója, a magyar miniszterelnök Facebook-oldalán videóban jelentkezett a fejleményekkel péntek este. Orbán Viktor újból hangsúlyozta, hogy Magyarországnak nem szabad hagyni, hogy belerángassák a háborúba, az országba érkező menekülteknek pedig biztosítani kell a megfelelő ellátást.

Most ért véget a NATO csúcstalálkozója, előtte személyesen is tárgyaltam a NATO főtitkárával. Kifejtettem és világossá tettem, hogy Magyarország egy nehéz helyzetben lévő ország, van százharminc-egynéhány kilométer határunk Ukrajnával

- mondta Orbán Viktor a videóban. Csütörtökön utazott Brüsszelbe, ahol az Európai Unió állam- és kormányfői rendkívüli csúcstalálkozót tartottak az orosz–ukrán válság ügyében. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke csütörtök este nyolc órára hívta össze a tanácskozást. Orbán Viktor az állam- és kormányfők közül egyetlenként személyesen vett részt Brüsszelben – a NATO-központban a magyar kormányfő megbeszélést folytatott Jens Stoltenberggel, a szervezet főtitkárával is. A kormányfő a csúcstalálkozóról péntek esti videójában elmondta, a legfontosabb a magyarok biztonsága.

- mondta Orbán Viktor.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

orbán viktor

ukrajna

háború

nato csúcstalálkozó

videó