Teszten a magyarok legújabb kedvence: százezreket spórolhatsz a Suzuki S-Crosson

Pénzcentrum   
  Megosztom
Teszten a magyarok legújabb kedvence: százezreket spórolhatsz a Suzuki S-Crosson

Immár a Suzuki S-Cross Magyarország kedvenc autója: a tavaly év végén felfrissített közönségkedvenc külsőleg teljesen megújult ugyan, de a belseje már más tészta. Tesztünkből megtudhatod azt is, hogyan lehet súlyos százezreket spórolni a magyarok új kedvenc autóján - úgy, hogy ez nem is nagyon megy az extrák rovására.

2022-ben megtörtént, amire eddig kevés esélyt adtunk: immár nem a Suzuki Vitara a magyarok kedvenc autója! Persze, azért az aranyérem nem esett messze Esztergomtól, hiszen az új sláger nem más, mint a tavaly év végén komoly (külső) ráncfelvarráson átesett SX4 S-Cross, azaz a japánok már az SX4-et nem is erőltetik annyira - felkészül a Suzuki Cross, és azt követhetné a Ross, írja a Pénzcentrum.

A hazai márkaközpontból mi a GL+ felszereltségű modellt kaptuk meg, automataváltóval, összekerékhajtással, és az egyelőre egyedüliként elérhető "szokásos" lágyhibrid hajtással. Tény, hogy az új S-Cross kinézetre már csak nyomokban tartalmazza az előző generáció vonásait: az óriási hűtőrács két oldalán zsírúj LED-lámpák figyelnek és a hátsó lámpatesteket is karakteresebbé varázsolták. Az elődmodell kerek íveit szögletessé formálták a tervezők - akik nem voltak restek keményen hozzányúlni a formához.

A csúcsmodellért, ami az "S-Cross 1.4L lágy hibrid 6AT AllGrip GLX Panoráma" névre hallgat kedvezmény nélkül majdnem 10 millió forintot kellene fizetni - kedvezménnyel ebből is lejön több mint 1 milla -, cserébe a létező összes extrát beleteszik, ami ma elérhető. A fenti árakra még mind rájön 170 ezer forint, ha valaki metál, vagy gyöngyház fényezéssel venné meg a maga (SX4) S-Crossát.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

autóteszt

suzuki s-cross

autó