Milliárdos beruházás: átfogó útfejlesztési program indul a megyeszékhelyen

HelloVidék   
  Megosztom
Milliárdos beruházás: átfogó útfejlesztési program indul a megyeszékhelyen

A veszprémi önkormányzat az uniós közbeszerzési közlönyben kihirdette a város területén lévő utak korszerűsítésére kiírt eljárás nyertesét. A közel nettó 2,6 milliárd forint értékű munkát a SWIETELSKY Magyarország Kft. végezheti el.

- írja a magyarepitok.hu.

A közlöny információi szerint az egyedi szerződések értéke előzetesen, pontosan nem meghatározható, előreláthatóan 2022-ben 1,8 milliárd forint, míg 2023-ban 800 millió forint összértékűek.

A városban új térkőburkolatok is épülnek

A kiírás tartalmazza, hogy a nyertes ajánlattevőnek azonos időben egyszerre több (kb. 15-20), feladatot is el kell tudnia látni, így a párhuzamos munkavégzés, a kivitelezési munkák összehangolása és az egyidejű lebonyolítás is elvárás.

Az egy időben megvalósítandó egyedi szerződések várható összmennyisége útfelújítás során hozzávetőleg 5750 köbméter aszfalt bedolgozását teszik szükségessé a közműépítési és/vagy csapadékvíz-elvezetési munkák elvégzésével. A munkákat a forgalom folyamatos fenntartása mellett kell elvégezniük a SWIETESKY szakembereinek.

A projektben hozzávetőleg 5500 négyzetméter nagyságú felületen új térkőburkolatot építenek, továbbá növénytelepítést is végeznek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

veszprém

útfejlesztés

útfelújítás

beruházás

útépítés