Milliárdok jutnak fejlesztésre: megújulhat Karcag sportközpontja

MTI   
  Megosztom
Milliárdok jutnak fejlesztésre: megújulhat Karcag sportközpontja

A karcagi sportközpont megújítását jelentette be a pénzügyminiszter hétfőn a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városban, az új sportpálya alapkőletételén.

Varga Mihály hangsúlyozta, egy pálya nemcsak a füvet, a pálya tartozékait, a lelátót, a sporteszközöket jelenti, hanem azt az életre szóló élményt is, amelyet ott szerez az ember. Mint mondta, a megújítással minőséget kell adni, mert ha nem javítanak a pálya és a hozzá csatlakozó részek minőségén, akkor nem lesz vonzó a fiataloknak.

Varga Mihály örömét fejezte ki, hogy Karcag önkormányzata belevágott a sportközpont átalakításába. Úgy fogalmazott, költeni kell a pálya felújítására, mert a gyermekek itt fognak sportolni, itt erősödnek meg, egészségesebbek lesznek, és akár a futó- akár a focipályán örömöt, dicsőséget hoznak a városnak.A karcagi Ligeti úti Sport- és Szabadidőközpont a kormány 9 milliárd forintos támogatásával újul meg az Erzsébet-liget projekt első fejlesztéseként. A miniszter a karcagi sportközpontról szólva elmondta: az új létesítmény professzionális felkészülési lehetőségeket nyújt majd a térség sportolói számára, de rendezvénytérként is meghatározó szerepe lesz.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

karcag

sportközpont

fejlesztés

beruházás

támogatás

erzsébet-liget projekt