Négysávossá bővül a hírhedt főút a két nagyváros között: régóta vártak erre az autósok

HelloVidék   
  Megosztom
Négysávossá bővül a hírhedt főút a két nagyváros között: régóta vártak erre az autósok

Három cég tervezheti a részben új nyomvonalon létrejövő 2x2 sávos utat Nyíregyháza és Debrecen között: a Tura-Terv Mérnökiroda Kft., a Via Futura Mérnöki Kft. és az Unitef'83 Zrt. Az eredményt az uniós közbeszerzési értesítőben hozta nyilvánosságra a beruházó NIF Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Zrt. A szerződés március 11-én lépett életbe, értéke 365 millió forint.

Az előkészítés első lépéseként a nyomvonalra tanulmányterv, közúti biztonsági hatásvizsgálat, környezeti hatástanulmány és környezetvédelmi engedély megszerzése szükséges, írja a magyarepitok.hu.

A szerződés március 11-én lépett életbe, értéke 365 millió forint

Hamarosan egy másik, Debrecen és Nyíregyháza közötti közlekedést megkönnyítő beruházás is elindulhat: A ZEMPLÉNKŐ kivitelezésében épülhet a görbeházi csomópont. A beruházás megoldás lesz arra a problémára, hogy jelenleg az M35-ösön Debrecen felől érkezők Görbeházánál nem tudnak Nyíregyháza felé menni, ugyanígy az M3-asról érkezők nem tudnak Debrecen felé hajtani.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

4-es főút

debrecen

nyíregyháza

útépítés

beruházás

útfejlesztés