Országszerte több helyen volt bombariadó: több vidéki plázát is ki kellett üríteni

HelloVidék   
  Megosztom
Országszerte több helyen volt bombariadó: több vidéki plázát is ki kellett üríteni

Országszerte több bevásárlóközpontot kellett kiüríteni bombariadó miatt szerdán kora este, értesültünk több, egymástól független forrásból - számolt be róla a Telex.

Ahogy a portál írta, információik szerint a budapesti és a szegedi Árkádban, a debreceni Fórumban, Pécsen és Győrben is bombariadó miatt vonultak ki a rendőrök. Hozzátették, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a Délmagyar megkeresésére megerősítette, hogy kaptak egy bejelentést, miszerint bomba van a szegedi Árkádban.

Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete a Telex kérdéseire azt válaszolta, hogy „az országban öt helyszín vonatkozásában érkezett bejelentés közveszéllyel fenyegetésről. Az eddig elvégzett kutatások során robbanóanyagot vagy robbantásra alkalmas szerkezetet a rendőrség bombakutatói nem találtak”.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bombariadó

rendőrség

debrecen

pécs

győr

csongrád-csanád megye

országos rendőrfőkapitány