Lángokba borult a nagyváros csarnoka: nagy erőkkel vonult ki oltani a tűzoltóság

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Lángokba borult a nagyváros csarnoka: nagy erőkkel vonult ki oltani a tűzoltóság

Teljes terjedelmében kigyulladt egy egyszintes csarnoképület pénteken kora este Győr somosmajori városrészén, a nagy erőkkel kivonuló tűzoltóknak csak este 10 óra után sikerült megfékezniük a lángokat - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.

A városi hivatásos tűzoltók mellett Pannonhalmáról, Lébényről, Csornáról, Kisbérről, Mosonmagyaróvárról, Pápáról és Komáromból hivatásos, míg Abdáról és Öttevényről önkéntes tűzoltók vettek részt az oltásban.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

katasztrófavédelem

győr

tűzoltók