Árhullám indult el a Tiszán: egyes részein elsőfokú árvízvédelmi készültség is lehet

HelloVidék   
  Megosztom
Árhullám indult el a Tiszán: egyes részein elsőfokú árvízvédelmi készültség is lehet

Az elmúlt napokban a Tisza vízgyűjtőjén is jelentősebb mennyiségű csapadék hullott, valamint a hóolvadás is megkezdődött, emiatt árhullám indult el a folyón.

Az Időkép beszámolója szerint az árhullám már elérte a Tisza felső szakaszát. Bár szerencsére ez igazi veszélyt nem jelent,

Ugyanígy a Bodrog vízállása is elérheti ezt a készültségi fokozatot a következő napokban. Tivadarnál az ártérbe már betört a víz.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza

árvíz

árvízvédelmi készültség

elsőfokú árvízvédelmi készültség

bodrog

tivadar