Ilyen L. L. Junior 335 milliós vidéki luxusotthona: épp eladó, mutatjuk a hirdetést

Pénzcentrum   
  Megosztom
Ilyen L. L. Junior 335 milliós vidéki luxusotthona: épp eladó, mutatjuk a hirdetést

L.L. Junior 55 millióval kér többet a törökbálinti ingatlanjáért, mint tavaly. Most 335 millió forintért árulja a luxusházát a rapper, aki még augusztusban hirdette meg az ingatlant, eredetileg 280 millióért.

Az elmúlt hónapokban folyamatosan engedett a luxusháza árából L.L. Junior, most azonban mégis feljebb vitte, és még a legelső árnál is 55 millió forinttal többet, 335 milliót kér az örökpanorámás, számos extrával felszerelt villáért - vette észre a Pénzcentrum az Ingatlan.com új hirdetését.

A luxusház egy 270 négyzetméteres, 3 szintes, 2 fürdőszobás, 6 teraszos, 2 garázsos, borospincés és medencés ingatlan, amihez egy 600 négyzetméteres telek is tartozik.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

luxus

villa

gazdagság

ingatlanpiac