Figyelem, ezt jó lesz tudni: a húsvéttal együtt jön a tripla boltzár Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, ezt jó lesz tudni: a húsvéttal együtt jön a tripla boltzár Magyarországon

Négynapos hosszú hétvége lesz a húsvét miatt, az elején és a végén boltzárral.

A húsvét miatt péntektől hétfőig tartó hosszú, négynapos hétvége lesz. Ezen belül a péntek, a vasárnap és a hétfő is ünnepnap lesz. Ezért a legtöbb üzlet, köztük a legnagyobb boltláncok közül az Aldi, az Auchan, a Lidl, a Penny, a Tesco és a Spar egységei is zárva lesznek ezeken a napokon - írta a Napi.hu

Ugyanakkor a magyar láncok, a CBA, a Reál és a Coop esetében nincs egységes nyitvatartási rend, így ezeknél az ünnepnapokon elérhető üzletek nyitva lehetnek. Csakúgy, mint a Spar franchise-hálózatának egyes tagjai.

Szintén nyitva lesznek a benzinkutas boltok, valamint az éjjel-nappalik országszerte, például a Budapesten számos üzlettel rendelkező Roni- és Manna-üzletek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

húsvét

ünnep

zárva tartás

bolt

nyitva tartás