Bombariadó volt több vidéki plázában: nyomoz a rendőrség az ügyben

HelloVidék   
  Megosztom
Bombariadó volt több vidéki plázában: nyomoz a rendőrség az ügyben

Bombariadó volt több budapesti plázában, az Arénában, a MOM Parkban és a Mammutban. Szintén bombafenyegetés miatt vonultak ki a rendőrök és a katasztrófavédelem Kaposváron a Pláza környékére, a Győr Plázába, illetve Debrecenben több helyszínen.

A Telex kereste a rendőrséget az ügyben. A sajtóügyelet telefonon azt közölte, hogy Budapesten több bevásárlóközpont és intézmény kapott e-mailben fenyegetést. A hatóság ezek után megtette a szükséges intézkedéseket (kiürítették az épületeket), és elkezdte felkutatni az elkövetőt, írja a Telex.

Arra a kérdésre, hogy pontosan hány pláza és egyéb intézmény kapott fenyegetést, és melyek ezek, a rendőrség nem kívánt válaszolni.

Nem az idei első láncbombariadó a mai: három héttel ezelőtt a budapesti és a szegedi Árkádban, a debreceni Fórumban, Pécsen és Győrben is bombariadó miatt vonultak ki a rendőrök.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bombariadó

rendőrség

tűzoltóság

katasztrófavédelem