Bombariadó volt több vidéki plázában: nyomoz a rendőrség az ügyben

HelloVidék   
  Megosztom
Bombariadó volt több vidéki plázában: nyomoz a rendőrség az ügyben

Bombariadó volt több budapesti plázában, az Arénában, a MOM Parkban és a Mammutban. Szintén bombafenyegetés miatt vonultak ki a rendőrök és a katasztrófavédelem Kaposváron a Pláza környékére, a Győr Plázába, illetve Debrecenben több helyszínen.

A Telex kereste a rendőrséget az ügyben. A sajtóügyelet telefonon azt közölte, hogy Budapesten több bevásárlóközpont és intézmény kapott e-mailben fenyegetést. A hatóság ezek után megtette a szükséges intézkedéseket (kiürítették az épületeket), és elkezdte felkutatni az elkövetőt, írja a Telex.

Arra a kérdésre, hogy pontosan hány pláza és egyéb intézmény kapott fenyegetést, és melyek ezek, a rendőrség nem kívánt válaszolni.

Nem az idei első láncbombariadó a mai: három héttel ezelőtt a budapesti és a szegedi Árkádban, a debreceni Fórumban, Pécsen és Győrben is bombariadó miatt vonultak ki a rendőrök.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bombariadó

rendőrség

tűzoltóság

katasztrófavédelem