Ezekben a dunántúli gyógyfürdőkben 2 ezer alatt van a belépő: ilyen gyógykezelést is kaphatsz

HelloVidék   
  Megosztom
Ezekben a dunántúli gyógyfürdőkben 2 ezer alatt van a belépő: ilyen gyógykezelést is kaphatsz

Négy kihagyhatatlan ajánlat következik a gyógyfürdők szerelmeseinek! Remek választás lehet az alábbi gyógyfürdők mindegyike azoknak, akik szívesen kipróbálnának egy-egy gyógyvizes szolgáltatást.

Jó a legelején tisztázni, hogy a gyógyfürdőket az különbözteti meg a gyógyvízzel rendelkező fürdőktől, hogy ezeken a helyeken egyes fürdőgyógyászati kezelések is igénybe vehetők. Sőt, gyógyfürdő címet kaphatnak olyan fürdők is, ahol nincs gyógyvíz, de speciális gyógyvizes fürdőkezeléseket lehet venni. A Termálonline összegyűjtött néhány olyan dunántúli gyógyfürdőt, ahová jutányos áron válthatunk fürdőbelépőt.

A lap a „2000 forintnál” húzta meg a lélektani határt. Ahogy írták, remek választás lehet az alábbi gyógyfürdők mindegyike azoknak, akik szívesen kipróbálnának egy-egy gyógyvizes szolgáltatást. Az árak kapcsán a lap még megjegyezte, hogy ez egy „gyorsan elavuló cikk lesz”, legalábbis az árak tekintetében, ugyanis aligha tarthatóak sokáig az alábbiakban közölt belépőárak.

  • Barcsi fürdő: Somogy megyei déli részén található fürdőben elérhető úgynevezett medencehasználati jegy, ami a wellness-szolgáltatások használatát nem tartalmazza, de cserébe olcsóbb. Egy felnőtt belépő 1950 forintba kerül, ugyanez nyugdíjasok és diákok számára 1500 forint. Lehet még ebből is faragni, hiszen kedvezőbb áron külön délelőtti és délutáni jegy is váltható.
  • Kaposvári -Virágfürdő: a nagyobb fürdőkomplexumon belül található egy hárommedencés egység, ez a gyógyfürdő részleg, ahová egészen jó áron bejuthatunk. A napjegy itt 1400 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig mindössze 1000 forint a beugró. Kínálnak délutáni belépőket is.
  • Nagyatádi gyógyfürdő: a szintén Somogy megyei kisvárosban klasszikus, gyógyvízzel feltöltött medencék várnak, a napi belépőjegy 1500 forint, viszont a helyi lakosoknak , diákoknak és a nyugdíjasoknak mindössze 1000 forintba kerül.
  • Paksi gyógyászati központ: itt a gyógyászat dominál, de orvosi javaslat nélkül is látogatható. A belépőjegy teljes áron 1690 forint, 65 éven felettieknek 1290 forintot kell fizetniük. Viszont azt is fontos tudni, hogy ezek 4 órára érvényes belépők.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

turizmus

belépőjegyek

strandárak