Tömegek özönlenek ide: ezért a vidéki luxushotelért megőrülnek a gazdag magyarok

MTI   
  Megosztom
Tömegek özönlenek ide: ezért a vidéki luxushotelért megőrülnek a gazdag magyarok

Magyarország első illatszállodája volt, és még most sem akadt a műfajban versenytársa a sikondai Ambient Hotel & AromaSPA-nak, amelynek tulajdonosai a pandémia miatti kényszerpihenőt korszerűsítésre és bővítésre használták ki. Úgy tűnik, jó befektetés volt.

Úgy tűnik, jól időzítették a Zólyomi Zsolt parfümőr illatszelekciójával megújított négycsillagos Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda tulajdonosai a szálloda alapkoncepciójának felfrissítését és a 120 fős, öt teremre szelektálható konferenciaközpont kialakítását eredményező 1,5 milliárd forintos beruházást. Az önerőből végrehajtott fejlesztéssel ugyanis éppen azt a vendégkört, a belföldi turistákat vehetik sikeresen célba, amely a pandémia után újraindult vendégforgalom gerincét adja a hazai kereskedelmi szálláshelyeken - derült ki a Világgazdaság cikkéből.

Az Ambient illat- és wellnesshotel hétvégenként már a nyári szezon előtt is többnyire telt házas – tudta meg a lap, és noha a szállodában az átlagos tartózkodási idő többszörösét töltik el a vendégek a házon belül biztosított spa kezelések, a bowlingpálya, a kül- és beltéri wellnesslehetőségek miatt, de a környék is bőven kínál vonzó attrakciókat nagyjából 20 kilométeres körzetben.

Az Ambientbe már szobát foglalni sem olyan, mint más hotelbe, hiszen némi felár ellenében az erdőmélyi csend, a frissítő fehér virágok, a nyugtató levendula, vagy az izgató csokoládé egyedi illatkompozíciói közül válogathat a Mecsek festői völgyébe utazást tervező vendégek. Vannak illatmentes szobák is, az illatosítást ugyanis diffúzorokkal végzik, nem beépített és nem állandóan üzemelő készülékekkel

- írták.

A Pécstől 19 kilométerre lévő Sikondán, a 77 szobás hotel falain kívül mindeközben kiemelt levegőtisztaság és speciális mikroklíma fogadja a látogatókat, a laboratóriumi vizsgálatokkal igazoltan és méltán egészség völgyének nevezett helyen. A sikondai halastavak mellett elvezető tanösvény, avagy futópálya, a szállodában is bérelhető kerékpárok és a csillagtúrákhoz ajánlott gyalogos útvonalak az autós és autó nélkül érkező vendégek körében is rendkívül kedveltek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gazdaság

hotel

turizmus

illathotel