Elszállnak az árak, mégis muszáj költeni: nagyot kaszálhatnak idén ezek az áruházak

HelloVidék   
  Megosztom
Elszállnak az árak, mégis muszáj költeni: nagyot kaszálhatnak idén ezek az áruházak

Az Offerista Group Hungary felméréséből kiderül többek között, hogy idén mennyi pénzt költenek a vásárlók lakásfelújításra. A tavaszi, nyári idő beköszöntével egyre többen belevágnak a várva várt lakásfelújításaikba. Az Offerista Group Hungary a digitális reklámújság platformján, a Prospecto.hu-n megkérdezett 1032 magyar vásárlót arról, terveznek e idén lakásfelújítást és amennyiben igen, milyen termékek vásárlását tervezik.

A Prospecto.hu felhasználóinak többsége a fő bevásárlók családjukban, így a Prospecto.hu-n található kiemelt ajánlatok nagy hatással vannak vásárlási döntéseikre. Íme a legfontosabb tudnivalók:

Tömve lesznek az áruházak

Nagyon lelkesen várhatják a magyar fogyasztók a jó idő megérkeztével, ugyanis a válaszadók több mint 83%-a úgy nyilatkozott, hogy tervez idén lakásfelújítást. Elsősorban a vizes helyiségek renoválását vették célkeresztbe a magyar vásárlók - a konyhájukat a válaszadók 52%-a tervezi felújítani, míg a fürdőszobát 48%-uk varázsolja szebbé. Ezt követően a legtöbben a hálószoba (45%) és a nappali (42%) felfrissítését tervezik.

Milyen termékek vásárlását tervezi a lakásfelújításra?

Hiába drága, attól még vásárolnak

Annak ellenére, hogy manapság az építési alapanyag árak váratlan mértékben növekedtek, mégis a legtöbben a lakásfelújításhoz ilyen jellegű vásárlásokat terveznek (76%). Sokan terveznek továbbá bútorokkal (46%) és lakásdekorációkkal (27%) otthonosabbá tenni házukat.

Mekkora összeget szán idén lakásfelújításra?

Természetesen nem maradhat ki az sem, hogy azok a fogyasztók, akik idén nem terveznek lakásfelújítást, miért döntöttek így. Nem meglepő, hogy a legtöbben pénzügyi okokra hivatkoztak (39%), azonban sokan vannak, akik nemrég újították fel otthonukat, így ebben az évben előreláthatóan nem terveznek hasonlót (28%).

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lakásfelújítás

építőanyag

bútor

építőanyagáruház

bútoráruház