Itt a Tesco bejelentése: újabb 20 vidéki településen lesz házhoz szállítás

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a Tesco bejelentése: újabb 20 vidéki településen lesz házhoz szállítás

A Tesco siófoki hipermarketje is csatlakozott a Tesco Otthonról szolgáltatásához, így újabb 13 ezer háztartásban érhető el online az áruházlánc több mint 15 ezer friss és tartós terméket tartalmazó kínálata. Ezzel országszerte már közel 2,5 millió otthonban élvezhetik a vásárlók az online rendelés és házhozszállítás előnyeit, legyen szó nagybevásárlásról vagy az éppen szükséges háztartási cikkek beszerzéséről.

A Tesco tovább bővítette online üzletágát, melynek eredményeként a Siófokon, valamint 19 környező településen élő vásárlók számára válik elérhetővé a kiszállítás. A vállalat a most csatlakozott területeken a siófoki hipermarketéből szolgálja ki a Tesco Otthonról online rendeléseit.

Egyre többen választják manapság az online rendelést, hiszen kényelmes és időkímélő. Ki sem kell mozdulni otthonról, és megspórolható a cipekedés is. Ezért is bővítettük ismét Tesco Otthonról online szolgáltatásunk lefedettségi területét. A fejlesztés több mint 13 ezer háztartást érint, ezzel pedig már az ország több mint 600 településén, közel 2,5 millió otthonba visszük ki az interneten leadott rendeléseket. Vásárlóink több mint 15 ezer termék közül válogatva könnyedén elintézhetik a kisebb vagy éppen nagyobb bevásárlásokat, melyek kiszolgálásához 17 fővel növeltük csapatunk létszámát

- mondta Martin Coulam, a Tesco-Global Zrt. operációs igazgatója.

A Tesco munkatársai a kiválasztott termékeket ugyanolyan gondossággal készítik össze az áruházban, mint ahogy azt a vásárló maga tenné. A rendeléseket a Tesco a kiválasztott egyórás idősávban, akár már aznap házhoz szállítja, de lehetőség van személyes áruházi átvételre is.

A Tesco Doboz Webáruház továbbra is az ország minden pontján elérhető a vásárlók számára, akik több ezer termékből – köztük tartós élelmiszerekből, kozmetikumokból, tisztítószerekből és egyéb háztartási cikkekből, babápolási termékekből vagy állateledelekből – válogatva állíthatják össze rendelésüket, amelyet a Magyar Posta szállít házhoz 3-5 munkanapon belül.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

siófok

tesco

házhozszállítás

szolgáltatás