Megérkezett az ingyenes segítség a hazai kisvállalkozásoknak: erről ne maradj le!

Pénzcentrum   
  Megosztom
Megérkezett az ingyenes segítség a hazai kisvállalkozásoknak: erről ne maradj le!

Rendkívül fontos szerepet töltenek be az ország gazdasági vérkeringésében a nagyvárosok, a vidék gazdasági és innovációs központjai, ezért a Portfolio gazdasági konferenciasorozatának Tiszaújváros a legújabb állomása. Bőven van még tér a mikro-, kis- és közepes vállalatok előtt, ezért Kelet-Magyarországi Gazdasági Fórumon is célunk, hogy színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsük a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében. A Külföldi Piacra Lépés Google Edition online konferenciánk pedig a hazai piacon már sikeres kis- és középvállalkozásoknak szól, amelyek stabilitásuk, lehetőségeik és üzleti környezetük révén igyekeznek kihasználni az uniós tagállamok, vagy akár a harmadik országok által kínált üzleti lehetőségeket.

A Kelet-Magyarországi Gazdasági Fórumon május 25-én Tiszaújvárosban nemcsak a magyar gazdaság kilátásairól, és az arra leselkedő legnagyobb kihívásokról lesz szó, kitüntető figyelemmel a devizakitettségre és az energiaárak drasztikus emelkedésére, hanem lehetséges megoldásokat is adunk a cégvezetők, tulajdonosok kezébe. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a mikro-, kis- és középvállalkozások számára még nyitva álló kedvezményes finanszírozású uniós pályázati lehetőségekről, amely mellett arra is kitérünk, hogy milyen hazai források állnak a gazdálkodók rendelkezésére.

Rendezvényünk hasznos ismeretekkel szolgálhat az alábbi területeken dolgozóknak:

  • mikro-, kis- és középvállalkozások döntéshozói,
  • vállalattulajdonosok,
  • fejlesztési/beruházási projektek vezetői,
  • önkormányzati vezetők és cégek tisztviselő,
  • a gazdaság versenyképességének növelésében érdekelt gazdasági szakemberek.

A gazdasági helyzet, a forint körüli bizonytalanságok és a makropálya, valamint az ennek nyomán valószínűsíthető költségvetési politika; egyaránt felértékeli a vállalkozások életében a rendszeres devizabevételt. Az export jelentős szintlépést képvisel egy-egy vállalkozás életében, akár a menedzsmentről, a munka szervezéséről, a pénzügyi stabilitásról vagy a presztízsről van szó. A kkv-knak szóló Külföldi Piacra Lépés Google Edition konferenciánkon május 26-án célunk, hogy hogy gyakorlati tanácsokkal, közérthető útmutatással támogassa az exportpiacokra lépés gondolatával foglalkozó, vagy adóterheiket, az EU adta lehetőségekkel optimalizálni kívánó vállalkozásokat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gazdaság

támogatás

pályázat

kisválallkozás