Szeméthegyek lepik el a Jászságot: rengetegen szórják szét illegálisan a hulladékot

HelloVidék   
  Megosztom
Szeméthegyek lepik el a Jászságot: rengetegen szórják szét illegálisan a hulladékot

A Jászság több településén egyre gyakoribbá vált a környezetszennyező hulladékok illegális elhelyezése. Éppen ezért, szeméthegyek után kutattak a hatóságok Jászapátin.

Rendkívüli akciót tartottak szerdán az illegális hulladék felszámolására

- közölte Facebook-oldalán Pócs János. A szoljon.hu beszámolója szerint, a térség országgyűlési képviselője kiemelte:

Példaként említette a május 8-ai tűzesetet, mikor egy jászapáti családi ház udvarán kapott lángra nagy mennyiségű illegális hulladék. A tűzesetet a honatya jelezte a megyei rendőrfőkapitánynak és kormánymegbízottnak, valamint kérte, hogy a hatóságok sokkal szigorúbban lépjenek fel azokkal szemben, akik hulladékot halmoznak fel az udvarukon.

Ahogy a képviselő közléséből kiderült, szerdán nagy számban jelentek meg rendőrök, NAV és kormányhivatali munkatársak, katasztrófavédelmi dolgozók Jászapátin. Felhívta a lakosság figyelmét, ha a jövőben bárkinek információja van illegális hulladék elhelyezéséről, azt jelentse a rendőrség, a polgármesteri hivatal vagy a polgárőrség felé.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jászság

jászapáti

illegális hulladék

illegális hulladéklerakó

szeméthegyek