Szeméthegyek lepik el a Jászságot: rengetegen szórják szét illegálisan a hulladékot

HelloVidék   
  Megosztom
Szeméthegyek lepik el a Jászságot: rengetegen szórják szét illegálisan a hulladékot

A Jászság több településén egyre gyakoribbá vált a környezetszennyező hulladékok illegális elhelyezése. Éppen ezért, szeméthegyek után kutattak a hatóságok Jászapátin.

Rendkívüli akciót tartottak szerdán az illegális hulladék felszámolására

- közölte Facebook-oldalán Pócs János. A szoljon.hu beszámolója szerint, a térség országgyűlési képviselője kiemelte:

Példaként említette a május 8-ai tűzesetet, mikor egy jászapáti családi ház udvarán kapott lángra nagy mennyiségű illegális hulladék. A tűzesetet a honatya jelezte a megyei rendőrfőkapitánynak és kormánymegbízottnak, valamint kérte, hogy a hatóságok sokkal szigorúbban lépjenek fel azokkal szemben, akik hulladékot halmoznak fel az udvarukon.

Ahogy a képviselő közléséből kiderült, szerdán nagy számban jelentek meg rendőrök, NAV és kormányhivatali munkatársak, katasztrófavédelmi dolgozók Jászapátin. Felhívta a lakosság figyelmét, ha a jövőben bárkinek információja van illegális hulladék elhelyezéséről, azt jelentse a rendőrség, a polgármesteri hivatal vagy a polgárőrség felé.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jászság

jászapáti

illegális hulladék

illegális hulladéklerakó

szeméthegyek