Hoppá, két luxushotel is épül: a Balaton és a neves borvidék is kap egy-egy ötcsillagosat

HelloVidék   
  Megosztom
Hoppá, két luxushotel is épül: a Balaton és a neves borvidék is kap egy-egy ötcsillagosat

Az Accor, a világ vezető vendéglátóipari csoportja és a magyar Dreamland Holding turisztikai ingatlanfejlesztő csoport partnerségi megállapodást írt alá két ötcsillagos szálloda üzemeltetésére, a hotelek az idei év utolsó negyedévében nyílnak meg – derül ki a fejlesztéseket bemutató sajtóközleményből. Mindkét helyszín egyre nagyobb nemzetközi vonzerővel bír: a Balaton az ország legnépszerűbb szabadidős célpontja, Tokaj pedig a világszerte ismert magyarországi borvidék.

Ahogy a Magyar építők írta: a Mövenpick hotelmárka a szántódi Mövenpick BalaLand Resort és FamilyParkkal mutatkozik be itthon, míg a tokaji Minaro Hotel MGallery a márka első Budapesten kívüli szállodája lesz.

A 100 szobás, ötcsillagos tokaji Minaro Hotel MGallery és a hozzá tartozó önálló rendezvényközpont fejlesztésére a Grabarics Kft. és az Aktuál Bau Kft. szerződött, a szerkezetépítési munkákat pedig a CLC-Construct Kft. vállalta el. A luxusszálloda-beruházás célja, hogy a régió vezető felső kategóriás üdülőhelyévé váljon. Az új üdülőhely elsősorban a párokat, és a kis- és közepes méretű rendezvényeket célozza meg exkluzív gasztronómiai, valamint a tokaji vidék adta különleges borkínálatával elsősorban a felnőtt célközönséget szólítja meg

- közölték.

A hotel megjelenésében ötvözni fogja a „Tokaj folyékony aranyát” a dél-amerikai hangulatot idéző „Eldorádó” tematikával.

Egyedi élmény a Balaton-parton

Ahogy a Mövenpick BalaLand a tágabb értelemben vett Balaland beruházás része, melynek több eleme is van: a 112 luxus apartmanból álló BalaLand Residence már felépült a Grabarics Kft. kivitelezésében, a 109 szobás, ötcsillagos szálloda és élménypark páros beruházását pedig a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. valósítja meg a LIMA Design Stúdió, valamint a Dudinszky Kft. tervei alapján.

A Balaton-parton, Szántódon elkészülő üdülőhely az első igazán átfogó resort-fejlesztés a Balaton környékén amely beltéri és kültéri víziparkot és kalandparkot, illetve még a lakóparkon felül is több mint 5000 négyzetméternyi beltéri létesítményt (melyet szintén az Accor üzemeltet) foglal magába

- írták.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szállodafejlesztés

hotel

szántód

tokaj