Fogják a fejüket a szülők: van olyan város, ahol 20-30 százalékkal drágult meg a kollégium

HelloVidék   
  Megosztom
Fogják a fejüket a szülők: van olyan város, ahol 20-30 százalékkal drágult meg a kollégium

Az egyetemisták és főiskolások kollégiumi díjaira is hatással lehet az energiaárak emelkedése. Az ATV Híradójának riportjából kiderült, hogy Debrecenben komfortfokozattól és helyszíntől függően 20-30 százalékkal emelkednek az árak. Itt egyértelműen a rezsidíjak drasztikus növekedése okozza a díjemelést. Pécsett ezzel szemben nem emelik az árakat, mondván, hogy már májusban megkötötték a felsőbb évesek szerződéseit, az elsőéveseknek pedig nem akarnak magasabb árat szabni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

atv

kollégium

kollégiumi szállás

kollégiumi férőhely

szállásárak

kollégiumi szállásdíj

áremelkedés