Egyre több iskola dönt így: jöhet az online oktatás a rezsiköltségek emelkedése miatt

HelloVidék   
  Megosztom
Egyre több iskola dönt így: jöhet az online oktatás a rezsiköltségek emelkedése miatt

Kevesebb mint húsz nap maradt az iskolakezdésig. Azonban a jelenlegi helyzetben több tanintézménynél nem az idei tanév indulása jelenti a legnagyobb problémát, hanem az egyre gyorsabban közelgő fűtési szezon. Vidéken ugyanis több olyan általános iskola is van, ahol a szülők már erre készülnek. De nem csak általános- és középiskolákat érint a dolog. Az ATV riportja szerint, egyre több egyetem is fontolgatja, hogy ősztől átáll online oktatásra a rezsiköltségek emelkedése miatt.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

iskola

egyetem

általános iskola

fűtés

fűtési szezon