A lakosság segítségét kérik a debreceni rendőrök: látta valaki ezt a férfit?

HelloVidék   
  Megosztom
A lakosság segítségét kérik a debreceni rendőrök: látta valaki ezt a férfit?

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/304/2021. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A debreceni rendőrök a felvételen látható férfi azonosításában kérik a lakosság segítségét.

A nyomozás adatai szerint 2021. február 25-én 5 óra körül betörtek egy Debrecen, Piac utcán található óraboltba. A félvételen látható férfi összefüggésbe hozható a bűncselekmény elkövetésével.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyomozás

debrecen

hajdú-bihar megye

lopás