Figyelem, itt a katasztrófavédelem friss közleménye: ezek a települések mind érintettek

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, itt a katasztrófavédelem friss közleménye: ezek a települések mind érintettek

A héten Budapesten a harmadik, negyedik, tizenegyedik, tizennegyedik, huszonegyedik, huszonkettedik és huszonharmadik kerületben, tizenhét Békés megyei településen és Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Mezőtúron végeznek a szakemberek szúnyoggyérítést. Amennyiben az időjárás engedi, összesen több mint 13 ezer hektáron dolgoznak majd, a késő esti és éjszakai órákban lehet majd a gyérítést végző kisteherautókkal találkozni.

Az elmúlt napok esőzései nyomán több helyen újra megjelenhetnek a csípőszúnyogok. Azt, hogy szükség lesz-e még szeptemberben további szúnyoggyérítésre, a következő időszak időjárása határozza meg. A katasztrófavédelem által felkért rovartani szakértők folyamatosan nyomon követik a szúnyogok szaporodását, javaslatuk alapján kerülhet sor további kezelésekre.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrófavédelem

szúnyoggyérítés

budapest

jász-nagykun szolnok megye

békés megye

mezőtúr