Leesik az állad: 800 ezres fizetést ígérnek itt a magyaroknak, ezt kell csinálni érte

Pénzcentrum   
  Megosztom
Leesik az állad: 800 ezres fizetést ígérnek itt a magyaroknak, ezt kell csinálni érte

Újabb hirdetésre bukkant a Pénzcentrum, ahol több százezres, egész pontosan bruttó 2145 eurós fizetéssel csábítják külföldre dolgozni a kalandvágyó magyarokat. Egy ausztriai sajtgyár kínál ekkora összeget hetente 38,5 óra munkáért: ez az összeg átszámolva 867 518 magyar forintnak felel meg.

Elvárják továbbá, hogy a jelölt hajlandó legyen 2, de akár 3 műszakban is dolgozni, legyen tisztában a higiénia alapvető követelményeivel, valamint hogy jó csapatjátékos legyen - ezt egy gyárban érteni is lehet, írja a Pénzcentrum.

De ha ezeknek a feltételeknek mind megfelelünk, a munkaadó sok jóval kecsegtet: mint írják, biztosítanak dolgozói parkolóhelyet, egészségügyi ellátást és más természetbeni juttatásokat is. Aki tehát kedvet kapott, hogy külföldi munkavállalását itt kezdje meg, ennél a cégnél talán bátran neki fog állni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

munka

fizetés

sajtkészítés

hirdetés

stájerország