Kijött a rendelet: már biztos, ennyire fűtik majd télen az általános iskolákat

Pénzcentrum   
  Megosztom
Kijött a rendelet: már biztos, ennyire fűtik majd télen az általános iskolákat

Minimum 20 fok lesz az általános iskolákban és a bölcsődékben is, de az önkormányzati fenntartású uszodákban sem kell félni a megfagyástól - írta a Pénzcentrum.

Még szombaton, a rendkívüli kormányinfón beszélt arról Gulyás Gergely kancelláriaminiszter, hogy várhatóan elfogadják azt a javaslatot, amely arra vonatkozott, hogy az általános iskolákban is 20 fok, vagy afeletti hőmérséklet biztosítsanak. A javaslatot valóban elfogadták, így a bölcsődékben, általános iskolákban minimum 20 fokos lesz a hőmérséklet - a rendelet már el is érhető a Magyar Közlönyben.


Kifejtik benne azt is, hogy az önkormányzati fenntartású uszodákban is több lesz majd 18 foknál, ahogy a bentlakásos ellátást nyújtó szociális és a gyermekvédelmi intézetek is kivételt képeznek. 18 fokos maximum hőmérséklet tehát csak a közéiskolákban, illetve az állami intézményekben lesz majd - írta a Pénzcentrum.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

fűtés

rezsicsökkentés

iskolák fűtése