Gyermekorvost keres a zalaegerszegi önkormányzat: plusz egy milliót adnak érte

HelloVidék   
  Megosztom
Gyermekorvost keres a zalaegerszegi önkormányzat: plusz egy milliót adnak érte

A zalaegerszegi önkormányzat most gyermekorvost keres a VII. körzetbe, mivel a korábbi orvos, dr. Chilla Emese nyugdíjba vonult, így ez ő helye üresedett meg.

A Zaol.hu számolt be arról, hogy a praxis betöltésére legutóbb már negyedszer írt ki pályázatot a város, de most sem volt jelentkező. Balaicz Zoltán polgármester a közgyűlés utáni sajtótájékoztatón elmondta:

hogy vonzóbbá tegyék a lehetőséget, egy sikeresen elnyert támogatásból egy évig havi egymillió forint pluszjuttatást biztosítanak annak a gyermekorvosnak, aki vállalja a munkát. Addig is helyettesítéssel oldják meg a feladatot, végső esetben pedig szétszedik a körzetet és felosztják más gyermekkörzetek között, de ez nem ideális megoldás, mert most is sok gyermeket kell ellátnia egy-egy orvosnak

- közölte a portál.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

gyermekorvos

gyermekorvosi praxis

praxis

gyermekorvos hiány

fizetés

milliós fizetés