Bejelentést tett Komló polgármestere: hamarosan korlátozások lépnek életbe a városban

HelloVidék   
  Megosztom
Bejelentést tett Komló polgármestere: hamarosan korlátozások lépnek életbe a városban

Bejelentést tett Facebook-oldalán Komló város polgármestere. Mint mondta, Rengeteg ötletet, észrevételt juttattak el hozzá, melyek nemcsak a költségcsökkentésre, hanem a bevételek növelésére is vonatkoztak. Ennek mentén több változás is várható a városban.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

komló

korlátozás

válság

közvilágítás

színház

bezárás