Elképesztő fejlesztés veszi kezdetét: az ország egyik legnagyobb ipari csarnokát építik meg

MTI   
  Megosztom
Elképesztő fejlesztés veszi kezdetét: az ország egyik legnagyobb ipari csarnokát építik meg

Elkezdődött a HelloParks raktárcsarnokának csaknem 1 éven át tartó építése Pátyon - közölte a beruházó.

Terveik szerint az 58 ezer négyzetméteres ipari létesítményt 2023 nyarán fejezhetik be. A majdnem 70 millió euró (csaknem 30 milliárd forint) értékű beruházásban a főváros vonzáskörzetének legnagyobb ipari csarnoka valósul meg, egyúttal ez a társaság eddigi legnagyobb projektje is

- írták.

A HelloParks közben Fóton és Maglódon szintén építkezik, a három Pest megyei településen a közlemény szerint a legkorszerűbb épületek fogják kiszolgálni a belföldi logisztikát. Nemes Rudolf vezérigazgató a piaci igényekkel indokolta, hogy egyszerre több helyszínen teljes kapacitással fejlesztenek. A korábban elkészült épületek, a HelloParks Maglód MG1 és HelloParks Fót FT1 alig néhány hónap alatt teljesen megtelt bérlőkkel - tették hozzá.

Az ipari ingatlanokkal foglalkozó társaság a térségben a Futureal tagja. A vállalatcsoport Európa legnagyobb ingatlanfejlesztői közé tartozik, egyúttal a közép- és kelet-európai térség egyik vezető ingatlanbefektetője is. A HelloParks jelenleg 222 hektáron több mint 900 ezer négyzetméternyi raktár- és ipari terület létrehozásán dolgozik, folyamatban lévő projektjeinek beruházási értéke megközelíti a 200 millió eurót (körülbelül 80 milliárd forint)

- olvasható a közleményben. Beszámolója alapján a 2020-ban létrehozott társaság az alapítás évében 236,5 millió forintos bevételt és 16,38 millió forintos nyereséget ért el, tavaly 1,371 milliárd forintos bevétellel és 82 millió forintos nyereséggel zárt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

páty

ipari csarnok

ipari park

beruházás

fejlesztés